Gressholmanfestivalen arrangerer sommerfest 10 og 11 juli

10 - 11 Juni

2020

Bli en del av mannskapet 10 og 11 Juli 2021

Sommerfesten 10 og 11 juli

Vi trenger ca 20 frivillige til sommerfesten 10 og 11 juli, som vi kan arrangere med inntil 200 gjester pr. kveld. i tillegg skal vi ha en familiedag på Lørdag formiddag med flere aktiviteter, dyr i alle former osv, enkel servering.
PGA. Corona restriksjoner og regler blir det også her nede fokus på dette, er utarbeidet egen smittevernplan for oss.
Jobben blir som beskrevet nedenfor med unntak av trafikk og transport som utgår. så alle frivillige blir å jobbe nede på området.) vi rullerer på oppgavene slik at alle får være med på det meste.
Fyll ut frivillig-skjema og du vil bli kontaktet.

Servering Bar

I baren tapper og selger vi øl,vin, brus og snack til våre gjester i et stort tempo.  Som frivillig i baren er du med på å sørge for at våre jester ikke går tørste på festivalen.
For å jobbe i baren må du være over 18 år. 
Vår bar-ansvarlige vil gi deg god opplæring og sette deg inn i arbeidsoppgavene

Billettsalg og Kontroll

I billettkontrollen tar du i mot våre gjester og setter dem i god stemning,sjekker at de har gyldige billetter (scanner billetter)
Vi selger ikke billetter ved inngangen.
Sjekka at gjestene ikke har med seg drikke og andre uønskede gjenstander

Bongesalg og Kisok utgår på sommerfesten

Utgår på sommerfesten

i kiosken selger vi bonger som våre gjester handler med i festivalområde, i tillegg til eventuelle kioskvarer, t-shirt etc.

Miljø

i år blir det fokus på covid-19 og vi har en smittevernplan dere vil få opplæring i.

Et rent og ryddig festivalområde gjør det hele så mye hyggeligere, når det alltid er toalettpapir på doen og når søppeldunkene er tømt. Miljøgruppa har ansvar for å skape et godt miljø på festivalområdet og oppgavene er varierte.
Du får du mulighet til å være rundt på hele festivalområdet og får med deg alt som skjer. Vi setter sammen smågrupper så det kan bli riktig så koselig om du er frivillig sammen med noen venner!

Vakt

Vi går vakter og tar vare på publikum og passer litt på at de forholder seg til smittevernreglene så godt som vi kan (med humor i øyekroken:)

Trafikk og transport utgår

Utgår på sommerfesten
En god trafikkavvikling og transport av våre VIP gjester og artister er svært viktig får alle våre gjester og frivillige. Her blir du med å motta våre gjester som kommer ned til område, Vise dem hvor de kan parkere og kjøre. Trenger også noen til å være med shuffelbussen tur/retur Sørvika

Egen seksjon for logoer/samarbeidspartnere vil komme her.

Hold deg oppdatert på våre nyheter!
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.