Gressholmanfestivalen 2020 er avlyst! meld deg på 2021

Ny festival 2021 er planlagt den 02-03 Juli

Se under nyheter for mere informasjon.

Bli en del av mannskapet 02 og 02 Juli 2021

Rigging

Vi trenger noen sterke personer til å hjelpe med rigging av telt og annet utstyr. Vil foregå på Torsdag den 18. og Søndag den 21. Dere vil få festivalpass, også ønskelig hvis dere kan hjelpe til under festivalen:)

Servering Bar

I baren tapper og selger vi øl,vin, brus og snack til våre gjester i et stort tempo.  Som frivillig i baren er du med på å sørge for at våre jester ikke går tørste på festivalen.
For å jobbe i baren må du være over 18 år. 
Vår bar-ansvarlige vil gi deg god opplæring og sette deg inn i arbeidsoppgavene

Billettsalg og Kontroll

I billettkontrollen tar du i mot våre gjester og setter dem i god stemning,sjekker at de har armbåndene riktig satt på håndleddet og hjelper de som ikke har fått det til.
Vi selger også festivalpass til de som ikke har dette.
Sjekka at gjestene ikke har med seg drikke og andre uønskede gjenstander

Bongesalg og Kisok

i kiosken selger vi bonger som våre gjester handler med i festivalområde, i tillegg til eventuelle kioskvarer, t-shirt etc.

Miljø

Et rent og ryddig festivalområde gjør det hele så mye hyggeligere, når det alltid er toalettpapir på doen og når søppeldunkene er tømt. Miljøgruppa har ansvar for å skape et godt miljø på festivalområdet og oppgavene er varierte.
Du får du mulighet til å være rundt på hele festivalområdet og får med deg alt som skjer. Vi setter sammen smågrupper så det kan bli riktig så koselig om du er frivillig sammen med noen venner!

Vakt

Vi har et egent vaktkorps som er tilgjengelig får oss frivillige og gjester, vi trenger i tillegg noen som kan hjelpe til der det trengs, en variert jobb der du treffer mange av våre gjester:)

Trafikk og transport

En god trafikkavvikling og transport av våre VIP gjester og artister er svært viktig får alle våre gjester og frivillige. Her blir du med å motta våre gjester som kommer ned til område, Vise dem hvor de kan parkere og kjøre. Trenger også noen til å være med shuffelbussen tur/retur Sørvika

Egen seksjon for logoer/samarbeidspartnere vil komme her.

Hold deg oppdatert på våre nyheter!
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.